Mannen var inte van vid det här. Han hade varit med ett tag, det hade han. Man kunde väl inte säga “varit med om det mesta” men ändå, det hade hänt saker, positiva och negativa under hans så kallade karriär. Men oftast när han uttalade orden “Nu är det för mycket!” så var det negativa saker, då ville han hoppa av, lägga ner allt och ägna sig åt nåt lugnare, säkrare, tryggare. Kanske inte så roligt men ändå utan det där stressmomentet som det där med freelance innebar.

Men nu var det för mycket igen… dock på ett positivt sätt, på det där sättet som gör att han glömmer de där stunderna när “det är för mycket” på det där negativa sättet och som gör att han bara vill fortsätta och flyta vidare på de härliga vågorna.

Att få kungöra att en melodifestivalartist vill medverka i hans revy var en härlig våg. Dessutom utan övertalning utan mer med glädje och förtjusning. Någonstans, någongång hade han gjort nåt rätt kände han.

Det var 13 år sedan han såg henne på en talangjakt där hon som 17-åring spelade egenhändigt skriven funk.. mannen hade huggit henne direkt och frågat om revymedverkan. Hon var smickrad och var med ett år. Därefter fanns det starkare krafter som upptäckte hennes talang. Det blev två egna Cd-skivor, Melodifestival-medverkan (efter Christer Björkmans åttaåriga tjat…) och kändisskap över hela landet.

Men nu, nu stod hon med glädje i reyns ensemble. Pauline i Älmhultsrevyn, en dröm som gått i uppfyllelse! Den gången för 13 år sedan gjorde han något rätt…

För mycket då? Jo, idag fick han besked om en annan liten dröm som gått i uppfyllelse, en låt med text av honom ska spelas på radio och kanske i TV. Två såna saker samma dag…

Jo, mannen bestämde sig, han ska forstätta med det där med freelance ett tag till. Det finns flera drömmar som är värda att uppfylla.

Lars – som nu ska sova…gott smiley